WordPress etäopetusta tai -sparrausta 1-4h tarpeidesi mukaan

93,00 334,80  Hinta sis. alv.

Tökkiikö WordPress asioiden opiskelu yksin? Älä anna haastavalta tuntuvien asioiden lannistaa mieltäsi tai vesittää visiotasi. Ota avuksesi kokenut digiekspertti, joka luotsaa sinut pois digimaailman karikoista. Monesti pienellä sparrauksella voi olla kauaskantoiset vaikutukset.

Voit hankkia tarvitsemasi määrän henkilökohtaista WordPress opetusta tai sparrausta kokeneelta digiasiantuntijalta ja –kouluttajalta. Opetuksessa / sparrauksessa keskitytään tismalleen akuutteihin pulmiin ja pullonkauloihin. Edulliset opetus- tai sparraustunnit voidaan pitää verkossa etäohjauksena tai livenä.

WordPress sparrauksessa voidaan syventyä esimerkiksi seuraaviin asioihin:
– Perusasioita ja -käsitteitä
– Blogin tekeminen
– Visuaaliset editorit
– Hakukoneoptimointi
– Tietoturva

Voit olla yhteydessä myös puhelimitse 050 5299505 / Timo tai sähköpostilla timo.pihlajamaki@innoverkko.com ja kerro haasteesi.

Kun olet ostanut verkkokaupasta sparraustunnin/tunteja, lähetän sinulle linkin lomakkeeseen, jossa kartoitan  tarkemmin tarpeitasi.

HUOM! tuotteella on 14 vrk palautusoikeus.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Sparrausta ostaessasi kerro jo siinä lyhyesti, millaista sparrausapua tarvitset.

HUOM! Katso myös edullista WordPress verkkokurssia, jonka tilaamalla sinulla on mahdollisuus saada henkilökohtaista apua.

Valitse montako tuntia opetusta tai sparrausta haluat

WordPress opetus tai sparraus 1h 75€ (+alv.), WordPress opetus tai sparraus 2h 145€ (+alv.), WordPress opetus tai sparraus 3h 210€ (+alv.), WordPress opetus tai sparraus 4h 270€ (+alv.)

Vieritä ylös