WordPress koulutus etäopetuksena 4x2h. Luo omat WordPress -nettisivut alusta asti

731,60  Hinta sis. alv.

Koulutuksen sisältö voidaan toteuttaa myös yrityksesi tai osaamisesi tarpeiden mukaan.

 1. kerta (2h)
  – Verkkopalvelun suunnittelu
  – WordPress käyttöliittymä
  – Teemat
  – Sivut ja teksti
 2. kerta (2h)
  – Median tuominen sivuille: kuvat, videot
  – Valikot

  3. kerta (2h)

  – Lisäosat ja vimpaime4. kerta (2h)
  – Hakukoneoptimointi (SEO), löydettävyys
  – WordPress/nettisivujen tietoturva
  – Tietosuojaseloste ja GDPR
  – Yrityksen tietoturva

**

Älä anna haastavalta tuntuvien asioiden lannistaa mieltäsi tai vesittää visiotasi. Ota avuksesi kokenut digiekspertti, joka luotsaa sinut pois nettisivujen perustamisen ja haltuunoton karikoista. Monesti pienellä sparrauksella voi olla kauaskantoiset vaikutukset. Pienellä investoinnilla pääset nopeasti eteenpäin verkkokaupan perustamisen käytänteissä.

WordPress pohjainen WooCmmmerce verkkokauppakoulutus nyt kokonaan etäopetuksena.

Puuttuuko sinulta hyvä nettipresenssi eli -läsnäolo?  Ovat sivusi vanhanaikaiset, toimivatko ne mobiilisti? Onko sinulla netin tietoturva-asiat hallussa? WordPress koulutuksessa toteutat itse ohjatusti omat kotisivusi ja opit tärkeimmät tietoturva-asetukset. Tässä yrityskoulutuksessa saat kuntoon sekä digitaalisuuden että brändäyksen ja nettipresenssin, sekä opit tietoturvaa ja saat ajankohtaista tietoa GDPR asioista.

Kuvaus: Digivalmentajan verkkosivutyöpajassa toteutat ohjatusti itse omat kotisivut. Koodaustaitoja et tarvitse, sillä sivut toteutetaan helppokäyttöisellä WordPress -ohjelmalla. Opit samalla ymmärtämään ja hahmottamaan verkkopalvelun suunnittelun prosessia ja käsitteitä. Koulutuksessa käydään verkkosivujen rakentamisen ohella läpi esimerkiksi verkkopalvelun ostamiseen, hakukoneoptimointiin ja sosiaalisen median hyödyntämiseen liittyviä sisältöjä. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta kotisivujen tekemisestä.

Kenelle: koulutus on tarkoitettu erityisesti aloittavalle yrittäjälle, pienyrityksille, freelancereille, graafisille suunnittelijoille, yhdistyksille tai muuten vain verkkojulkaisusta kiinnostuneille.

Toteutustapa: kurssi toteutetaan etäopetuksena, mutta on silti käytännönläheinen ja tekemällä oppimista.

Vieritä ylös