Leikin iloa -peruskurssi

62,00  Hinta sis. alv.

Hyvinvointia luovan leikin kautta – sopii kenelle tahansa aiheesta kiinnostuneelle.

Tämä kurssi on peruskurssi, joka toimii itsenäisenä kokonaisuutena. Halutessasi voit syventää teemoja seuraavilla, eri kohderymille eritellyillä kursseilla.

Haluatko ymmärtää enemmän lapsen mieltä?
Toivotko osaavasi tukea lapsen kehitystä ja hyvinvointia luonnollisimmilla tavoilla?
Mitä jos itse oppisit iloa, läsnäoloa ja pienten ihmeiden ihastelua leikin kautta?

Tämä kurssi on polku leikin ilon oivaltamiseen tai vahvistamiseen!
Tietoa luovasta, omaehtoisesta leikistä ja sen merkityksestä lapsen kehitykselle. Kurssilla opetellaan tunnistamaan omaehtoinen leikki ja sen eri muotoja. Tukena asiantuntijoiden näkökulmia ja eläviä esimerkkejä. Saat käytännöllisiä vinkkejä leikin tukemiseen arjessa. Tämä on peruskurssi, joka toimii itsenäisenä kokonaisuutena, mutta myös johdantona jatkokursseille, jotka on suunnattu tietyille kohderyhmille. Jos haluat ostaa saman tien peruskurssin ja jatkokurssin, alennuskoodin saamiseksi ota yhteyttä maria.makela@innoverkko.com

Kurssi sisältää kirjallista materiaalia, kuvia, äänitiedostoja, lukuvinkkejä ja kunkin osion lopussa siihen liittyviä tehtäviä joiden kautta tieto muuttuu toteutukseksi – osaksi armollista, inhimillistä, leikiniloista arkea 🙂 Keskusteluryhmässä voit myös kysyä tai jakaa ajatuksia ja kokemuksia muiden kurssilaisten ja ohjaajan kanssa.

Kurssi koostuu viidestä jaksosta, joista ensimmäisen saat heti käyttöösi. Loput aineistot ja tehtävät avautuvat 2 päivän välein, yhtä aikaa kurssin kaikille osallistujille, niin että keskusteluryhmässä ajatusten jakaminen etenee samaan tahtiin. Tarvittaessa voit tutustua materiaaleihin ja tehdä tehtäviä myös hitaammassa tahdissa, aineistot ovat käytettävissäsi puoli vuotta sisäänkirjautumisestasi lähtien.

Kurssi sopii kaikille lasten kanssa aikaansa viettäville aikuisille. Jos et ole varma, onko tämä todella sitä mitä juuri sinä tarvitset, kysy lisää.

Kurssin ohjaajaan voit tutustua TÄÄLTÄ.

Tervetuloa mukaan!

Vieritä ylös