Leikin iloa -kurssi opettajille

49,60  Hinta sis. alv.

Ota käyttöön luonteva tapa opettaa ja tukea lasten hyvinvointitaitoja.

Lisää iloa, luovuutta ja leikkisyyttä kouluihin!

Haluatko tukea lasten vuorovaikutus- ja tunnetaitojen kehittymistä luontevalla tavalla?

Kiinnostaako erilainen tapa toteuttaa oppimisprojekti – mitäs jos tehdään siitä leikki?

Luova leikki on lapselle ominaisin tapa oppia ja kehittyä. Liika aikuisjohtoisuus ja paikoilleen jämähtäneet käytännöt voivat pahimmillaan tappaa oppimisen ilon. Kuinka saamme poimittua ryhmän yhteisessä toiminnassa kaikkien vahvuudet käyttöön? Yksi tapa toteuttaa opetusta on auttaa lapsia löytämään leikin maailma, sitä kautta oppimisen flow tulee kuin itsestään. Tämä ei ole helpoin opetusmetodi, mutta asiaan perehtymisen ja muutamien vinkkien avulla ihan kuka tahansa opettaja pystyy ohjaamaan leikkituokioita. Ne tukevat paitsi asiasisältöjen oppimista, myös tärkeitä elämäntaitoja kuten esimerkiksi keskittymiskykyä, ongelmanratkaisua, yhteistyötaitoja ja tunteiden käsittelyä.

Työssä ja ammatillisessa koulutuksessa kertynyttä kokemusta voi hyödyntää tällä kurssilla.

Kurssi sisältää kirjallista materiaalia, vinkkejä ja eläviä esimerkkejä leikin käyttämisestä koulutyössä. Myös vuorovaikutusta muiden kurssilaisten kanssa nimellä tai nimimerkillä. Kurssin tehtäviä voi toteuttaa arjen työssä tarkkaillen ja testaten erilaisia luovan leikin tukemisen tapoja.

HUOM. Edellyttää leikin ilon peruskurssin käymistä, koska tällä kurssilla viitataan moniin sen sisältöihin. Ostaessasi molemmat kurssit kerralla ota alennuskoodin saamiseksi yhteyttä: maria.makela@innoverkko.com

Kurssin ohjaajaan voit tutustua TÄÄLTÄ.

 

 

Vieritä ylös